Álvarez waarschuwt PSV'er: "Dan zullen we geen vrienden zijn"

Edson Álvarez in het uitshirt
Edson Álvarez in het uitshirt Foto: © Pro Shots

Edson Álvarez en Érick Gutiérrez zijn vrienden, maar dat zal dit weekend niet tellen. De Mexicanen staan bij de nationale ploeg vaak naast elkaar op het middenveld, zondag staan ze lijnrecht tegenover elkaar.

"Hij is een heel fijn persoon, een bijzondere vriend. Toen we nog jong waren, zagen we elkaar al geregeld. Ik was twaalf en hij veertien toen we elkaar leerden kennen. We zijn opgegroeid in dezelfde omgeving en het is bijzonder dat we allebei in Nederland zijn beland. We hebben allebei ook tegenslagen moeten overwinnen", vertelt de Ajacied.

"Ik ben blij voor hem dat Guti nu weer veel speelt en hij verdient dat ook. Hij heeft veel kwaliteiten en als ik met hem bij de nationale ploeg van Mexico speel, merk ik dat ook", vervolgt Álvarez in gesprek met Voetbal International. Zondag staan ze dus tegenover elkaar. Ajax kan de koppositie overnemen, terwijl PSV verder uit kan lopen.

"Dan zullen we op het veld even geen vrienden zijn, haha. We willen allebei winnen en zullen het beste van ons spel willen laten zien. Guti is sterk in de duels, ik ben dat ook, dus dat wordt een interessante confrontatie. Sowieso verwacht ik een spectaculaire wedstrijd, want het is dé topper in Nederland. Er staat veel op het spel."

BetCity heeft een Boosted Odd voor het bekerduel tussen PSV en Telstar. Weet PSV te winnen eigen huis? Dan krijg je als nieuwe speler 3x je inzet! Schrijf je in en grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 34 79 83
2 PSV 34 44 81
3 Feyenoord 34 42 71
4 FC Twente 34 18 68
5 AZ 34 20 61
Bekijk de hele stand