'Ajax en PSV krijgen buitenlandse concurrentie voor gewilde Timber'

Quinten Timber
Quinten Timber Foto: © Pro Shots

De vraag lijkt niet te zijn of Quinten Timber na dit seizoen vertrekt bij FC Utrecht, maar wat hij oplevert. De middenvelder heeft na een uitstekend jaar de clubs voor het uitkiezen.

Dat Ajax en PSV azen op de middenvelder was al langer bekend, maar ook vanuit het buitenland zou serieuze interesse zijn voor de middenvelder. Dat meldt De Telegraaf. In Eindhoven wordt hij gezien als opvolger van Ibrahim Sangaré of Erick Gutierrez, die beide bezig lijken aan hun laatste dagen in het Philips Stadion.

Ook Ajax zou dus toe willen slaan. Dat terwijl hij afgelopen zomer nog gratis mocht vertrekken uit Amsterdam. "Wat in het voordeel van Ajax lijkt, is dat Ajax-spelers in het algemeen duurder worden verkocht dan spelers van andere clubs, waardoor een doorverkooppercentage in een overeenkomst met Ajax interessant kan zijn voor FC Utrecht", aldus het medium. Timber heeft nog een contract tot medio 2024.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties