Aad de Mos overtuigd van PSV: "Het publiek is niet achterlijk"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Orange Pictures

Aad de Mos denkt ook dat de strijd om de landstitel in Nederland wel gespeeld is. De voormalig oefenmeester denkt dat het een kwestie van tijd is, voordat PSV met de schaal in handen staat.

"Als je realistisch bent, win je van Vitesse", vertelt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. "Dan wordt PSV officieus kampioen bij Heerenveen-uit, dat komt mooi uit voor het officiële gedeelte: dan kan je het op 5 mei in de thuiswedstrijd tegen Sparta gaan vieren. Punten laten liggen onderweg? Nee, PSV laat geen punten meer liggen. Daarvoor spelen ze té goed."

"Alles is weer zoals het in het begin van het seizoen was", gaat de voormalig hoofdtrainer van de Eindhovenaren verder. "Na het echec tegen NEC had PSV even een mindere periode, maar die is nu voorbij. Het publiek is niet achterlijk, zij weten donders goed dat ze naar iets bijzonders zitten te kijken."

Daarnaast wordt het langer aanblijven van RvC-voorzitter Robert van der Wallen besproken. "Dat is een strateeg. Het wegsturen van John de Jong en Toon Gerbrands heeft perfect uitgepakt. Je ziet wat het oplevert als er naar binnen en buiten toe duidelijkheid is. Met korte lijnen. Een voetbaldrie-eenheid met Earnest Stewart, Marcel Brands en Peter Bosz. Als dat er niet is... Kijk maar naar Ajax", aldus De Mos.

Lees meer:
0 reacties