Aad de Mos over zware tegenvaller: "Voor PSV heel vervelend"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © BSR Agency

Sergino Dest komt dit seizoen niet meer in actie voor PSV. De verdediger heeft een ernstige blessure opgelopen op de training van de Eindhovenaren.

"Voor die jongen en PSV heel vervelend", reageert Aad de Mos bij Aad en Rik van het Eindhovens Dagblad. "Aan de andere kant moet je ook weer de positieve dingen zien te zoeken. Ik kan met niet voorstellen dat een Barcelona hem terug wil in deze situatie dus die elf miljoen daar kan je ook een streep door zetten. Als PSV de helft betaald is dat al heel veel geld."

"Aan de andere kant heb je vervangers die klaar staan", gaat hij verder. "Mauro Junior kan op die positie spelen, Patrick van Aanholt moet het nog een keer gaan laten zien. Het is heel vervelend. Het is een sterkhouder en die ben je nu voor langere tijd kwijt."

"Die tien of elf miljoen is wel een hoog bedrag voor een speler die nog lang geblesseerd is", haakt Rik Elfrink in. "Je zou hem bij wijze van spreken tot 2029 vast kunnen leggen, dan hou je de afschrijvingen ook niet al te hoog." "Ik zou dat misschien ook nog wel doen uit respect naar hem", reageert De Mos. "Hij is een sterkhouder, ik zou dat risico met hem wel durven nemen."

Lees meer:
0 reacties