Geen wrok na vertrek uit Eindhoven: ''Blijf voor altijd supporter van PSV''

12 oktober 2017 om 14:14 | Bron: Eindhovens Dagblad Geen wrok na vertrek uit Eindhoven: ''Blijf voor altijd supporter van PSV''

Voor Clint Leemans staat er komend weekend een bijzondere wedstrijd op het programma. De middenvelder neemt het namelijk met VVV-Venlo op tegen zijn oude club PSV, waar hij niet wist door te breken. Leemans neemt PSV niets kwalijk.

"Trainer Phillip Cocu heeft me bij PSV meegenomen op trainingskampen van het eerste elftal en daar blijf ik hem voor altijd dankbaar voor", zegt Leemans. "Ik had Andrés Guardado en Jorrit Hendrix voor me en dan moet je op een gegeven moment je knopen tellen. Jorrit en ik zijn als jongetjes van acht op exact dezelfde dag begonnen bij PSV en we zijn tot op de dag van vandaag vrienden. Ik heb er geen seconde mee gezeten dat ik anderhalf jaar geleden een andere keuze moest maken. Jorrit heeft het dubbel en dwars verdiend."

"Ik blijf voor altijd supporter van PSV en heb er alle kansen gehad", vervolgt Leemans in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "De mensen bij de club hebben me samen met mijn familie gevormd en ik ben wie ik ben door PSV. Ik hou van Eindhoven en mijn huidige vrienden speelden vroeger samen met me bij PSV. Allemaal redenen om twee keer per jaar van ze te winnen en de andere 32 keer mogen ze van mij 96 punten pakken."

Komende zondag geeft Leemans zijn oude club echter niets cadeau. "Ik ga voor elke millimeter en tegen PSV al helemaal. Natuurlijk. Dat weet iedereen hier. Wij zullen negen van de tien keer misschien verliezen, maar alles opzij voor dat ene kansje", aldus de 22-jarige middenvelder.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media