Robben terug in de Eredivisie?: ''Toekomst gaat het uitwijzen''

11 oktober 2017 om 22:14 | Bron: RTV Noord Robben terug in de Eredivisie?: ''Toekomst gaat het uitwijzen''

Arjen Robben nam gisteren bij het Nederlands Elftal afscheid als international. In clubverband gaat de voormalig PSV'er natuurlijk door. Momenteel speelt de aanvaller bij Bayern Munchen, maar waar ligt zijn toekomst?

Komt er een terugkeer van Robben op de Nederlandse velden? "We hebben het er wel eens over. De ene keer is het weer dit, de andere keer dat", vertelt vader Hans Robben lachend aan RTV Noord. "Daar denkt hij nog niet echt over na, hij bekijkt het van jaar tot jaar. Arjen wil elk jaar zien of hij het niveau van Bayern aankan en op het moment dat het wat minder wordt, dan gaat hij een andere beslissing nemen. En wat dat is, dat zal de toekomst uitwijzen."

Gisteren nam de rappe buitenspeler met twee goals afscheid van Oranje. "Hartstikke mooi. Maar op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat je het fysiek niet meer aankan en dan moet je stoppen. Bij het Nederlands elftal is dat zo. Maar hij heeft nog wel energie genoeg om door te gaan bij Bayern. Het is één afscheid, maar aanstaande zaterdag speelt hij alweer. Dus we gaan rustig door."

 

 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media