AZ baalt na Luckassen-deal met PSV: ''Dat had ik liever gehad''

11 oktober 2017 om 09:09 | Bron: AZ AZ baalt na Luckassen-deal met PSV: ''Dat had ik liever gehad''

Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, had liever gezien dat Derrick Luckassen en Ridgeciano Haps naar het buitenland waren vertrokken. De verdediger streken echter neer bij respectievelijk PSV en Feyenoord.

In Alkmaar was het duo min of meer 'uitgeleerd'. "Dat hadden ze zelf ook aangegeven. Er ontstond snel interesse van diverse clubs die wilden voldoen aan onze vraagprijs. Het is allemaal snel gegaan. Dat is voordelig voor ons, omdat je dan snel met de vervangers kan gaan werken tijdens de voorbereiding", vertelt Huiberts op het digitale thuis van AZ.

Hij houdt er een enigszins wrang gevoel aan over. "Ik had liever gehad dat ze een grotere stap hadden gemaakt, naar het buitenland. Dan maak je namelijk niet de concurrentie sterker. Maar in dit geval hadden beide spelers een sterke voorkeur om in Nederland te blijven", aldus Huiberts.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Hatseklats...! - 11 oktober 2017 om 10:13

    Lekker egoïstisch gedacht Max... hij zag ze liever naar het buitenland vertrekken en het daar niet redden (zoals Berghuis en Janssen bijv.) in plaats van dat ze een slimme keuze maken om het meeste uit hun carrière te halen. Hij zou zich moeten realiseren dat Feyenoord, PSV en ook Ajax altijd betere selecties zullen hebben ongeacht of de spelers van AZ komen of niet.

Nieuwe media