Van der Gijp: ''Je weet niet wat je ziet als je het vergelijkt met PSV''

11 oktober 2017 om 14:04 | Bron: Voetbal Inside Van der Gijp: ''Je weet niet wat je ziet als je het vergelijkt met PSV''

Memphis Depay is bij het Nederlands elftal al lang niet meer zeker van speelminuten. De oud-speler van PSV weet ook bij Olympique Lyon niet te imponeren. René van der Gijp ziet dat Depay een flinke metamorfose heeft ondergaan.

"The Sun had tien spelers die in twee jaar tijd enorm veranderd zijn qua bouw", geeft hij aan. "Ze hadden Bale en dat is niet normaal. Maar ook van Depay, dat hij bij PSV met een medaille over het veld liep. Daar hadden ze een foto van en een foto van nu. Je weet niet wat je ziet. Die is twee keer zo breed. Dat is een bodybuilder geworden. Dat is niet goed. Dan ga je toch snelheid verliezen. Je weet niet wat je ziet als je het vergelijkt met PSV. Het is niet normaal, man."

Johan Derksen waarschuwt Depay. "Hij moet uitkijken, want als hij weer mislukt in Frankrijk dan betekent het einde carrière", zegt Derksen bij Voetbal Inside. "Dan gaat hij nog een keer naar het Midden-Oosten of naar Turkije, als het meezit. En dan is het afgelopen. Dan gaat zijn carrière als een nachtkaars uit."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media