Gerbrands: ''Ik kan nu al voorspellen: morgen bellen alle grote clubs''

10 oktober 2017 om 17:29 | Bron: De Telegraaf Gerbrands: ''Ik kan nu al voorspellen: morgen bellen alle grote clubs''

PSV presenteerde maandag een Philips-innovatie die echo's langs het voetbalveld mogelijk maakt. Zo kan de medische staf van PSV al in de kleedkamer ernst van blessures vaststellen. Algemeen directeur Toon Gerbrands profiteert optimaal van de kennis in de regio Eindhoven.

"We krijgen om de haverklap aanbiedingen van innovatieve bedrijven, maar we zijn opgehouden overal op in te gaan. Wij hebben zelf twaalf vragen opgesteld, en wie daar een antwoord op heeft mag langskomen", vertelt Gerbrands in De Telegraaf.

"Daarbij kwam dit apparaat ter sprake. Medisch manager Wart van Zoest was meteen enthousiast", aldus Gerbrands, die aangeeft dat PSV met meer partijen dan Philips samenwerkt. "We zijn onder andere bezig met het verbeteren van onze cognitieve training. Die is cruciaal voor voetballers, en daarbij kan onder meer ASML ons helpen."

De PSV-directeur verwacht dat vandaag de telefoon roodgloeiend zal staan. "Andere clubs vinden het waanzinnig interessant wat wij hier doen. Ik kan nu al voorspellen: morgen bellen alle grote clubs en die willen dan allemaal langskomen om te zien wat wij met de Philips Lumify doen."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media