PSV niet langs CF Pachuca; benefietduel eindigt in bloedeloze remise

09 oktober 2017 om 20:59 | Bron: PSV niet langs CF Pachuca; benefietduel eindigt in bloedeloze remise

PSV heeft maandagavond niet kunnen winnen van CF Pachuca. De Eindhovenaren bleven in eigen huis steken op een bloedeloze 0-0.

De benefietwedstrijd werd gespeeld in teken van de aarbevingen in Mexico. De opbrengsten van het duel gaan naar de slachtoffers. PSV-coach Phillip Cocu gaf onder meer basisplaatsen aan Luuk de Jong, Adam Maher, Daniel Schwaab en Nicolas Isimat-Mirin.

De eerste serieuze kans van de wedstrijd was voor De Jong. De aanvaller kopte de bal recht op de keeper na een voorzet van Cody Gakpo. Daarna kreeg De Jong opnieuw een kans, maar zijn kopbal ging rakelings langs. Vlak voor rust moest de 17-jarige Kyan van Dorp redding brengen op een inzet van Jara.

Twintig minuten na de theepauze was Dante Rigo dichtbij een treffer. De middenvelder schoot een vrije trap net naast. Vlak voor tijd moest Pachuca met tien man verder. Arbiter Dennis Higler stuurde Esquivel van het veld na het bestuderen van videobeelden. Het benefietduel eindigde in een bloedeloze 0-0.

Opstelling PSV: Van Dorp; Brenet, Schwaab, Isimat-Mirin, Ritzmaier; Rigo, Duarte (85/Verreth), Maher; Mauro (85/Konings), De Jong, Gakpo.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Hatseklats...! - 10 oktober 2017 om 16:56

    Higler?

Nieuwe media