Depay vol lof over PSV-supporters: ''Ik heb jullie in mijn hart''

06 oktober 2017 om 18:33 | Bron: De PSV Supporter Depay vol lof over PSV-supporters: ''Ik heb jullie in mijn hart''

Memphis Depay kreeg eind augustus een speciaal eerbetoon bij PSV. De oud-speler van PSV heeft een speciale wand in het stadion onthuld.

"Ik vind dit een heel speciaal gebaar, een gebaar van waardering voor elkaar", zegt Depay tegenover De PSV Supporter. "Ik heb veel meegemaakt met deze club, de staf, de spelers, enzovoorts. PSV voelt altijd als thuis. Ik kom niet zo vaak in Nederland, maar nog iedere keer als ik het stadion binnenloop, krijg ik rillingen. Dat de club dit voor me doet, daar ben ik heel blij mee."

Depay is PSV nog niet vergeten. "De resultaten houd ik wel bij en verder volg ik de club via social media", legt hij uit. "Het belangrijkste voor mij is het contact dat ik nog steeds met de jongens en de staf heb. Ik bel af en toe met Marcel Brands en met de trainer. Ik moet zeggen: nu ik hier weer even ben, heb ik echt het gevoel dat ik ze mis. Ik heb zo veel met ze meegemaakt, heel fijn met ze gewerkt. Ik ben niet zo gemakkelijk om te begrijpen, maar de mensen bij PSV weten wie ik ben als persoon."

De vleugelaanvaller, die sinds afgelopen zomer bij Olympique Lyon speelt, had ook nog een boodschap voor de PSV-fans. "Ik heb jullie in mijn hart. Ik zal de jaren dat de supporters voor mij hebben gezorgd, nooit vergeten. De PSV-supporters zijn goede mensen. Ik hoop dat ze achter de jongens blijven staan, achter de club, in voor- en tegenspoed", aldus Depay.

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  RFan - 7 oktober 2017 om 09:14

  Homo!

  Hij is een goede voetballer! Groot talent, maar totaal geen karakter!

  Wees gewoon nederig en beseffen dat je er nog niet bent vriend!

 • Avatar
  Gast - 7 oktober 2017 om 13:24

  Wat is dat nou voor een reactie RFan....
  homo? Triest om scheldwoordje te gebruiken.
  En wat zegt memphis hier verder verkeerd?

Nieuwe media