''Gisteren belde Marcel Brands mij al met een goed verhaal''

17 augustus 2017 om 18:12 | Bron: ''Gisteren belde Marcel Brands mij al met een goed verhaal''

PSV heeft met Eloy Room (opnieuw) een nieuwe doelman in huis gehaald. De club uit Eindhoven was op zoek naar een vervanger van Luuk Koopmans en Hidde Jurjus, die dit seizoen op huurbasis speelt voor Roda JC, heeft dan ook alle begrip voor de transfer. 

"Gisteren belde Marcel Brands mij al met een goed verhaal, dus dat is sowieso al heel netjes", vertelt hij voor de camera van FOX Sports. "Luuk Koopmans is geblesseerd geraakt en PSV kan mijniet terughalen. Ja, dan zit je met een probleem. Dan is Eloy Room voor hen een superoplossing. Ze hebben aangegeven dat hij een contract voor twee jaar heeft en dat hij zeker niet de deur sluit voor mij", legt Jurjus uit.

"Als ik mij hier goed ontwikkel, blijft die deur gewoon open staan", vervolgt hij. "Luuk raakt heel ongelukkig geblesseerd,d at vind ik ook jammer. Maar zo werkt het, dan komt er een nieuwe. Ik wil mijzelf ook eerst hier een jaar laten zien. Ik heb vorig jaar wedstrijden bij Jong PSV gespeeld en dat is toch niet te vergelijken. PSV wil me hier gewoon een jaar zien, ik wil mezelf hier ook een jaar zien en Roda ook", aldus Jurjus. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media