Cocu gooit deuren Herdgang op slot: meer besloten trainingen bij PSV

16 augustus 2017 om 09:59 | Bron: Eindhovens Dagblad Cocu gooit deuren Herdgang op slot: meer besloten trainingen bij PSV

De eerste selectie van PSV gaat zich steeds vaker afzonderen van het publiek. Ook deze week zijn de laatste twee trainingen voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda besloten, dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Op vrijdag en zaterdag wordt er geen publiek toegelaten op De Herdgang. Daarnaast is de selectie van trainer Phillip Cocu donderdag vrij, waardoor vandaag de laatste openbare training voor het duel met NAC Breda is.

Volgens clubwatcher Rik Elfrink lijkt het organiseren van meer besloten trainingen een trend te worden bij PSV. Eerder gooide Cocu vaak één training voor een wedstrijd de deuren op slot. Opvallend is dat hij dit seizoen al voor de derde keer heeft besloten om het publiek meerdere dagen op rij niet meer toe te laten.

Overzicht

Reacties (3)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Toon1960 - 16 augustus 2017 om 11:17

  cocu heeft liever geen supporters, ik zou alles achter gesloten deuren doen Philip.

 • Avatar
  The Woodmidget - 16 augustus 2017 om 14:42

  Misschien dat Cocu gewoon niet meer op de Herdgang kan verschijnen dan is het probleem ook opgelost

 • Avatar
  Gast - 16 augustus 2017 om 23:03

  Cocu heeft psv 2 keer landskampioen gemaakt toen hoorde je niemand na een minder jaar moet ie weer weg. Kunnen we niet beter hem steunen ipv uitfluiten.

Nieuwe media