Fans PSV krijgen weer vertrouwen: "Zag strijd, passie en wil om te winnen''

15 augustus 2017 om 21:03 | Bron: studio040nl Fans PSV krijgen weer vertrouwen:

PSV won afgelopen zaterdag van AZ en dat heeft bij de fans voor hernieuwd vertrouwen gezorgd. Studio040nl sprak er een aantal bij de laatste training.

"Het spel van PSV vond ik zeer snel aanvallend. Het stond in verdedigend opzicht ook goed." De fan was ook te spreken over Lozano. "Hij was super snel. Ik denk dat hij voor PSV heel wat doelpunten gaat scoren in de toekomst."

Een andere fan geeft aan: "Ik zag nu de strijd, passie en wil om te winnen weer. Dat is denk ik toch een hele vooruitgang." Dat kunnen meerdere supporters beamen. "Aanvallend vind ik ze sterker geworden in vergelijking met vorig seizoen. Maar achterin is het nog billenknijpen." 

De fans denken dat het alleen maar beter kan worden. "Het moet nog even gaat lopen, het heeft nog even tijd nodig. Maar ik denk dat het naarmate de tijd wel goed gaat komen.

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Peter PSV - 16 augustus 2017 om 07:37

    Ik ben zeer benieuwd of cocu zondag in Breda ook zo durft te spelen met 3 aanvallers en Pereiro op 10. Zal me niets verbazen als hij weer veranderd en we weer zo voorspelbaar als vorig seizoen worden. Kom op Cocu, toon lef, zo willen wij het graag zien!

Nieuwe media