Onbegrip over keuze voor Locadia: ''Zou altijd de voorkeur geven aan De Jong''

14 augustus 2017 om 19:29 | Bron: De Telegraaf Onbegrip over keuze voor Locadia: ''Zou altijd de voorkeur geven aan De Jong''

Luuk de Jong moest zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen AZ genoegen nemen met een plek op de bank. PSV-trainer Phillip Cocu gaf in de punt van de aanval de voorkeur aan Jürgen Locadia.

Ben Wijnstekers, rapporteur van De Telegraaf, snapt die keuze niet. "Ik zou altijd de voorkeur geven aan Luuk de Jong", aldus Wijnstekers. "Locadia heeft een bepaalde dreiging, maar zet zijn acties vaak te ver door. Natuurlijk is het zo dat Luuk de Jong het afgelopen seizoen niet gebracht heeft wat we van hem mogen verwachten, maar met zijn loopacties kwam hij wel vaak in scoringspositie. Locadia moet het veel meer hebben van schoten van afstand."

Wijnstekers vond het ook vreemd dat Locadia zich niet kon motiveren voor het duel met NK Osijek. "Wellicht heeft die jongen het anders bedoeld, maar dat kan je toch niet zeggen", geeft hij aan. "Daar moet hij gewoon slimmer in zijn. Als ik supporter van PSV was, zou ik daar ook heel boos over worden. De wedstrijd tegen Osijek was juist heel belangrijk voor de Eindhovenaren."

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Peter PSV - 14 augustus 2017 om 19:40

  Natuurlijk kiest die ouwe Feijenoorder voor de Jong. Hij wil weer kampioen worden. Dat hij zich met Feijenoord bemoeid. Forza Locadia!

 • Avatar
  Gast - 14 augustus 2017 om 21:12

  Als Wijnstekers zich nou zich bezighoud met Feyenoord , zorgen wij in Eindhoven wel voor ONS PSV !!

Nieuwe media