''PSV won van AZ, maar laat ze niet denken dat het lek nu al boven is''

14 augustus 2017 om 21:39 | Bron: Algemeen Dagblad ''PSV won van AZ, maar laat ze niet denken dat het lek nu al boven is''

PSV gaat dit jaar niet meedoen in de titelstrijd. Tenminste, dat voorspelt Willem van Hanegem. Hij denkt dat het opnieuw een tweestrijd gaat worden tussen Ajax en Feyenoord. Dit ondanks de nederlaag van Ajax in Almelo. 

"PSV won de wedstrijd, maar laten ze daar nou asjeblieft niet denken dat het lek meteen boven is, want AZ was voetballend gewoon een klasse beter", schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Geef ze een goede keeper en wat meer snelheid in het hart van de verdediging en die ploeg wordt met twee vingers in de neus vierde in de Eredivisie."

Toch was er bij PSV één speler over wie Van Hanegem wél enthousiast is. "Ik sla Ajax en Feyenoord nog altijd veel hoger aan dan PSV, waar alleen die Mexicaan Hirving Lozano mij echt kon bekoren. Ajax ging kopje onder tegen Heracles en dat zal vast hard aankomen in Amsterdam. Toch lijkt mij dat geen reden voor paniek, want tegen Nice heb ik dingen bij Ajax gezien die veelbelovend waren." 

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 15 augustus 2017 om 12:12

    Van Hanegem is een ouwe, seniele zeikerd. Zijn mening is niet zo relevant.

Nieuwe media