Hendrix doet belofte richting PSV-fans: ''Van hem gaan jullie nog veel zien''

14 augustus 2017 om 09:06 | Bron: De Telegraaf Hendrix doet belofte richting PSV-fans: ''Van hem gaan jullie nog veel zien''

Jorrit Hendrix is enthousiast over zijn nieuwe ploeggenoot Hirving Lozano. De middenvelder zag zaterdagavond de klasse bij de Mexicaan, die tegen AZ (3-2 winst) een keer trefzeker was. 

"Van Chucky gaan jullie dit seizoen nog veel zien", aldus Hendrix, die zag dat PSV het spel iets aanpaste voor Lozano, in De Telegraaf. "Dat heb je wel gezien, ja. Hij heeft aangetoond wat hij kan. We kozen er bewust voor om af en toe in te zakken, zodat we ruimte voor onszelf creëerden in de omschakeling." 

PSV stond na de laatste verdedigende wissel met de rug tegen de muur, maar de ploeg van Phillip Cocu doorstond de Alkmaarse storm. "Met deze mentaliteit trek je heel veel moeilijke wedstrijden over de streep. We hebben een aantal grote kansen gemist, maar er ook iets te veel weggegeven. Als we dat mooi compenseren met elkaar, ziet het er goed uit. Het kan en moet zeker beter. Al was dit wel een medicijn dat we nodig hadden."

Overzicht

Reacties (1)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

  • Avatar
    Gast - 15 augustus 2017 om 04:22

    👍❤ hopelijk gaat alles beter nu spelers beter spelen want fans gaven cocu schuld maar hun spelen cocu doet opstelling rest moet doen ik hou van deze club zal altijd blijven doen ook al ben ik Tsjechisch eerdracht maakt macht!! 💪❤

Nieuwe media