Cocu niet blij met Brenet: ''Vandaag niet goed genoeg, dit was nodig''

12 augustus 2017 om 22:20 | Bron: Eindhovens Dagblad Cocu niet blij met Brenet: ''Vandaag niet goed genoeg, dit was nodig''

Joshua Brenet heeft zaterdagavond geen beste beurt gemaakt bij veel PSV-fans. De mandekker stuntelde erop los en dat viel ook Phillip Cocu op. De trainer haalde Brenet dan ook na een half naar de kant.

"Joshua heeft voor ons ook veel goede wedstrijden gespeeld", aldus Cocu tegenover het Eindhovens Dagblad. "Maar vandaag was het niet goed genoeg en dit was nodig. Kenneth heeft zijn waarde voor ons gehad en moet natuurlijk nog veel leren, maar zeker in de slotfase was hij betrokken bij een paar belangrijke intercepties. Hij gaat met ziel en zaligheid voor het plekje op linksback en dat valt in hem te prijzen, heb ik al vaker gezegd."

Het is een zeldzame zet van Cocu. Vier jaar geleden overkwam het Santiago Arias ook, ook destijds in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de Eredivisie. Brenet was toen zijn vervanger. Ditmaal mocht Kenneth Paal opdraven. De jongeling deed dat niet onverdienstelijk. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media