Van Ginkel blij, maar ook kritisch richting Lozano: ''Ik kan wel een woordje Spaans''

12 augustus 2017 om 21:58 | Bron: FOX Sports Van Ginkel blij, maar ook kritisch richting Lozano: ''Ik kan wel een woordje Spaans''

Hirving Lozano is de hoop van veel PSV-fans in donkere dagen. De aanvaller was zéér aanwezig, met vier enorme kansen. Het enige probleem echter is dat hij maar een keer wist te scoren tegen AZ (3-2 winst). 

Marco van Ginkel, aanvoerder van de Eindhovenaren, reageerde direct na afloop van de wedstrijd tegenover FOX Sports. "Vooral in de eerste helft was hij heel scherp. Hij is natuurlijk heel gevaarlijk in de omschakeling door zijn snelheid. Hij heeft ook een goeie actie in huis, maar hij had ook wel een paar goals meer mogen maken."

Echter begrijpt Van Ginkel ook dat Lozano nog even moet wennen. "Het is een goed begin van die jongen. Het is pas zijn eerste wedstrijd, dus we gaan nog een hoop zien", aldus Van Ginkel, die goed kan communiceren met Lozano. "Ik kan wel een woordje Spaans. Links, rechts... Nee, hij verstaat wel een beetje Engels, dus het gaat goed."

Overzicht

Reacties (1)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Hatseklats...! - 13 augustus 2017 om 00:29

  Van mij mag het zo wel hoor... aanvallend, dreigend met genoeg acties en schoten. Dan gaat het maar een keer naast of had er een pass gegeven moeten worden, er gebeurt tenminste iets!!  Wel jammer dat Cocu het weer niet kon laten om verdedigend te wisselen, en dan ook nog Lozano eraf i.p.v Locadia. Als je dan toch op de counter gaat spelen is Locadia niet snel genoeg...

Nieuwe media