''Als PSV niet gewoon heel goed begint gaat het publiek zich tegen het elftal keren''

12 augustus 2017 om 13:04 | Bron: Algemeen Dagblad ''Als PSV niet gewoon heel goed begint gaat het publiek zich tegen het elftal keren''

Sjoerd Mossou blikt voor het Algemeen Dagblad vooruit op de start van eredivisie. Daarbij kijkt hij het meeste uit naar PSV-AZ van vanavond. Mossou denkt dat het voor PSV meteen een erg belangrijke wedstrijd is, waar de toon gezet moet worden.

“Eigenlijk begint de eredivisie pas echt zaterdagavond, bij PSV tegen AZ. Dat is een wedstrijd waarin gelijk de druk erop staat”, legt de journalist uit. “Het is een eerste wedstrijd van het seizoen, maar je zult het zien, als PSV niet gewoon heel goed begint gaat het publiek zich tegen het elftal keren, krijg je gezeik.”

Mossou houdt er niet van om mensen een ontslag aan te praten, maar op de stelling welke trainer de kerst niet haalt, antwoordt hij dat Cocu het waarschijnlijk lastig gaat krijgen. “Hij staat zwaar onder druk, heel veel spelers gaan vertrekken. Ze moeten bij PSV eigenlijk helemaal opnieuw beginnen, met heel weinig geld. Er is al heel weinig krediet bij het publiek na afgelopen seizoen, dus als er één trainer is waar de druk heel groot wordt, is het Phillip Cocu”, besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media