Lozano oogst lof van ploeggenoten: ''Hij heeft iets aparts, iets creatiefs in zich''

12 augustus 2017 om 09:45 | Bron: Eindhovens Dagblad Lozano oogst lof van ploeggenoten: ''Hij heeft iets aparts, iets creatiefs in zich''

Hirving Lozano moet het seizoen van PSV tot een mooi seizoen maken. De Eindhovenaren houden de aanvaller vooralsnog in de luwte, maar op de trainingen maakte hij een goede indruk. Niet alleen bij de pers, maar ook bij zijn ploeggenoten.

"Wat in het oog springt, is dat hij al zo volwassen is voor zijn leeftijd", aldus Locadia over Lozano in het Eindhovens Dagblad. "En dat hij kwaliteiten heeft, dat kan iedereen wel zien. Op de trainingen zie je al dat hij heel veel in zijn mars heeft."

Volgens vice-aanvoerder Luuk de Jong is een creatieve speler zoals Lozano altijd welkom. "Hij heeft iets aparts, iets creatiefs in zich. We hebben er daar niet heel veel van in de selectie. En het knappe aan Lozano is, dat hij op snelheid ook het overzicht niet verliest", aldus De Jong.

"De eerste twee wedstrijden had hij het moeilijk, maar dat gold voor iedereen. Je kunt niet verwachten dat zo'n jongen het dan in zijn eentje even gaat laten zien. Maar dat temperamentvolle heeft hij ook hoor, net zoals Guardado en Moreno dat hadden."

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media