''Als PSV zo blijft spelen, eindigt het tussen plek vier en zeven''

11 augustus 2017 om 23:00 | Bron: ''Als PSV zo blijft spelen, eindigt het tussen plek vier en zeven''

PSV neemt het zaterdagavond in Eindhoven op tegen AZ, maar Rik Elfrink vraagt zich - na de uitschakeling in de derde voorronde van de Europa League - af of de ploeg van trainer Phillip Cocu wel klaar is voor de start van de competitie. 

"Pover is nog een te net woord voor de wedstrijden tegen NK Osijek", blikt hij terug op de website van het Eindhovens Dagblad. "Belabberd ook. Dit was een ongekende afgang die PSV zich niet kan permitteren. Osijek is geen onaardige ploeg, maar PSV heeft op elke positie een betere speler. Daar moet je altijd van winnen", aldus Elfrink, die benieuwd is of Cocu het seizoen afmaakt in Eindhoven. 

"Op een gegeven moment ontstaat er, voornamelijk vanuit de buitenwacht, een dusdanige druk dat je wat moet doen", legt hij uit. "Als PSV zo blijft spelen zoals het nu, eindigt het gewoon tussen plek vier en plek zeven. En PSV kan het zich niet permitteren om na tien wedstrijden zevende te staan. Dan gaat de botte bijl erin. Dus een goede competitiestart is noodzakelijk", beseft Elfrink, die benieuwd is naar de inbreng van Hirving Lozano. "Tegen Osijek zag je ook dat het voor Lozano heel moeilijk is om te excelleren als de tegenstander zich goed op hem instelt. Maar bij Mexico zag ik in Lozano zeker een speler die ik graag zie.”

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media