De Jong: ''Of ik daar verbaasd over was? Vooral teleurgesteld''

11 augustus 2017 om 16:08 | Bron: De Jong: ''Of ik daar verbaasd over was? Vooral teleurgesteld''

Luuk de Jong staat in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs, maar de aanvaller van PSV weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Hij benadrukt echter wel dat hij niet per sé wil vertrekken bij de club uit Eindhoven. 

"Ik heb nooit geroepen dat ik weg zou willen", legt hij uit in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Maar ik ben een topsporter en als er kansen zijn, dan ga ik daar over nadenken. Op dit moment is er niks concreet. Ik wil bekijken wat de juiste beslissing is, maar zolang ik hier ben, ga ik keihard mijn best voor PSV", aldus De Jong, die in aanloop naar de uitwedstrijd tegen NK Osijek werd gepasseerd door trainer Phillip Cocu. 

"Of ik daar verbaasd over was? Vooral teleurgesteld. Ik ben een ervaren speler, die de afgelopen seizoenen ook belangrijk is geweest voor het team", legt de centrumspits uit. "Ja, ik voel me nu ook nu nog belangrijk. Ik merk nog steeds dat jongens dingen aan me vragen en tegen me opkijken. Ik heb de band dan niet meer, maar samen met Marco van Ginkel en Jeroen Zoet ben ik nog altijd de aanvoerder van dit team", besluit De Jong. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media