PSV moet vrezen: ''De magie van Cocu lijkt dan ook uitgewerkt''

11 augustus 2017 om 23:00 | Bron: VP PSV moet vrezen: ''De magie van Cocu lijkt dan ook uitgewerkt''

PSV gaat dit seizoen 'de grootste tegenvaller' worden, zo voorspelt Floris Koekenbier. De hoofdredacteur van Daily Odds verwacht dat de uitschakeling in de derde voorronde van de Europa League nog lang zal doorspelen. 

"Nog voor het seizoen écht begonnen is heeft PSV al flinke teleurstellingen moeten verwerken", vertelt hij op de website van VoetbalPrimeur. "Sterkhouders vertrokken, terwijl er maar weinig directe versterkingen voor in de plaats kwamen en in Europa is de ploeg al uitgevoetbald. De magie van trainer Phillip Cocu lijkt dan ook uitgewerkt. Het interview van Jürgen Locadia onlangs na de Europese uitschakeling sprak boekdelen", legt Koekenbier uit. 

"Juist van hém wordt nu verwacht dat hij de kar trekt na het vertrek van spelers als Héctor Moreno, Andrés Guardado en Davy Pröpper, maar de aanvaller lijkt met een motivatieprobleem te kampen", beseft hij. "Ik zie Cocu deze tendens niet zomaar omdraaien en ook het geduld van de achterban raakt langzamerhand op. Ik verwacht dat PSV door minimaal één club (Vitesse bijvoorbeeld) wordt ingehaald dit seizoen", besluit Koekenboer. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media