''PSV is een ramp, Cocu is daar al een aantal jaren trainer...''

11 augustus 2017 om 11:11 | Bron: RTV Rijnmond ''PSV is een ramp, Cocu is daar al een aantal jaren trainer...''

Johan Derksen verwacht dat Feyenoord opnieuw kampioen van Nederland gaat worden. Hij acht Ajax en PSV niet goed genoeg, waardoor de club uit Rotterdam opnieuw met de landstitel aan de haal gaat. 

"Ik denk dat Feyenoord weer kampioen wordt. Dat komt vooral door de andere ploegen", legt hij uit in gesprek met RTV Rijnmond. "PSV is een ramp. Cocu is daar al een aantal jaren trainer, maar in al die jaren is er geen enkele speler beter gaan voetballen", aldus Derksen. 

"En Ajax is toch een beetje een jeugdelftal, dat is niet voldoende om kampioen te worden", vervolgt hij kritisch. "De mensen in Rotterdam kunnen dus rustig gaan slapen", aldus Derksen, die verwacht dat Feyenoord er niet zwakker op is geworden. "Haps is in potentie de beste linksback op de Nederlandse velden." 

 

Overzicht

Reacties (2)

   

  Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

 • Avatar
  Gast - 11 augustus 2017 om 11:44

  Heeft hij ze niet zien spelen om de beker

 • Avatar
  Gast - 11 augustus 2017 om 17:01

  Beste Johan,

  En dan ben jij een voetbalkenner??
  Als PSV-supporter, waar ik nu (nóg) niet trots op ben; schat jíj Feyenoord hoger in als Ajax? Back to school Johan, en opletten in de klas (en op televisie). Mijn hart ligt bij PSV, gun het nadien Feyenoord, maar Ajax is mijn inziens stukken beter als jóuw Feyenoord!

Nieuwe media