PSV stoort zich aan Jupiler League-gala: ''Tenenkrommend was het''

19 mei 2017 om 13:31 | Bron: PSV PSV stoort zich aan Jupiler League-gala: ''Tenenkrommend was het''

Art Langeler was deze week aanwezig bij het Gouden Stier-gala. Het hoofd jeugdopleiding van PSV ergerde zich flink bij de uitreiking. Langeler vond de show kenmerkend voor de Jupiler League.

"Laat ik maar met de deur in huis vallen: het was heel erg matig georganiseerd", zegt Langeler op de officiële website van PSV. "Het leek wel of we op een verkeerde plek in een verkeerd jaar waren beland. Zo zagen we schitterende beelden, minutenlang, van hoe Sparta Rotterdam kampioen werd. Mooi, alleen jammer dat dit vorig seizoen was."

"De presentatoren en sprekers waren slecht voorbereid en wisten duidelijk merkbaar weinig tot niets van de Jupiler League", vervolgt hij. "De man die de prijzen uitdeelde gaf ook onomwonden aan dat hij eigenlijk nooit in Nederland is en dus niets ziet van de wedstrijden, tsja…. Er kwamen nog een paar mensen het podium op die via internet iets gewonnen hadden. De prijzen waren er niet, de uitreikers niet (of één toevallig wel) en de presentator had geen idee waar deze mensen het podium opkwamen."

Langeler is nog niet klaar met zijn relaas. "De uitreiking voor de vrijwilliger van het jaar werd maar geskipt en dat vind ik jammer, want dit is nou juist een fantastische toevoeging. Tenenkrommend was het en zo zonde omdat er hierdoor ongetwijfeld volgend jaar wel meer teams en trainers naast SC Cambuur niet op komen dagen", besluit hij.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media