''Luuk de Jong en Sam Lammers zijn minder geschikt als linksbuiten''

18 mei 2017 om 12:34 | Bron: Voetbalzone ''Luuk de Jong en Sam Lammers zijn minder geschikt als linksbuiten''

Jurgen Locadia hoopt zich volgend seizoen eindelijk te kunnen bewijzen in de spits bij PSV. De multifunctionele aanvaller beseft echter dat het ook een nadeel kan zijn dat hij op meerdere posities uit de voeten kan. 

“Luuk de Jong en Sam Lammers zijn minder geschikt als linksbuiten, dus in die zin misschien wel", reageert hij in gesprek met Voetbalzone. "Ik zou mezelf nog steeds heel graag willen laten zien op mijn favoriete positie. Het verschil met een paar jaar geleden is dat ik toen niet of weinig speelde en daardoor meer onrust had omdat ik vond dat ik wel hoorde spelen. Ik was nog jong en dacht niet helder meer na op een gegeven moment. Nu heb ik twee seizoenen wel kunnen spelen en dan leer je ook andere dingen kennen van voetbal", aldus Locadia, die inmiddels redelijk allround is. 

“Ik denk ik de meeste overeenkomsten heb met Jonathan Reis van de spelers die in mijn periode hier speelden", vervolgt hij. "Hij was echt een goede speler die heel makkelijk doelpunten maakte. Hij was net een paar jaar ouder en mij net een paar stappen voor. Ik heb een paar keer met hem in Jong PSV gespeeld. Ik scoor zelf ook makkelijk en ben sportief gezien ook het meest trots op de dertien goals die ik in de Eredivisie maakte in 2013/14. Ik denk dat ik er nu in de spits nog wel wat meer zou kunnen maken", besluit Locadia optimistisch. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media