''Ik denk dat er bij PSV veel gaat veranderen qua spelers en systeem''

18 mei 2017 om 08:10 | Bron: Voetbalzone ''Ik denk dat er bij PSV veel gaat veranderen qua spelers en systeem''

De kans is groot dat er in de zomer veel spelers komen en gaan bij PSV, maar Jurgen Locadia blijft 'gewoon' in Eindhoven. De multifunctionele aanvaller wil zijn kans grijpen in de spits. 

"Ik ben heel gretig om te laten zien wat ik in me heb; zeker omdat ik meer dan een half jaar aan de kant heb gestaan", legt hij uit. "Ik denk dat er komend seizoen veel gaat veranderen qua spelers en systeem, maar als groep hebben we het er eerlijk gezegd niet echt over wie blijven of vertrekken. Voor mezelf voel ik dat ik, mits ik fit weet te blijven, komend seizoen echt definitief kan doorbreken met veel goals en assists", aldus Locadia.

"Het is ook een beetje afhankelijk van de positie waarop ik ga spelen en het ligt aan Marcel Brands en Phillip Cocu wie gaan komen, dus ik weet nu ook nog niet goed wat mijn eigen perspectief zal zijn", beseft hij in gesprek met Voetbalzone. Locadia rekent in ieder geval niet op een transfer. "Ik wil eerst bij PSV een goed seizoen draaien en misschien wel twee of drie voordat ik over die stap na ga denken."

"Mijn persoonlijke doel is mijn beste seizoen tot dusver te overtreffen. Inmiddels ga ik fysiek gezien weer richting de honderd procent en heb ik het vertrouwen terug in mijn eigen lichaam", vervolgt hij. "Wat betreft dromen blijft Manchester United mijn droomclub. Ik heb er ook veel met Memphis Depay over gesproken; een echte topclub waar alles klopt, dat moet prachtig zijn om mee te maken", besluit Locadia. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media