Brands lovend over Van Bommel: ''We zijn er ontzettend trots op''

17 mei 2017 om 10:47 | Bron: Eindhovens Dagblad Brands lovend over Van Bommel: ''We zijn er ontzettend trots op''

Mark van Bommel opende dinsdag zijn 'eigen' veld op De Herdgang. Het veld is mede mogelijk gemaakt door de recette van zijn afscheidswedstrijd bij PSV en een financiële bijdrage van Supportersvereniging PSV. Technisch manager Marcel Brands deelde de complimenten uit.

"Mark is iemand die over elk detail goed nadenkt en dat hebben we zelfs bij de aanleg van dit veld gemerkt", zegt Brands in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "We zijn er ontzettend trots op dat we hem voor komend seizoen weer aan boord hebben binnen onze jeugdopleiding."

Ook Harrie Timmermans, voorzitter van Supportersvereniging PSV, is lovend. "Mark is niet alleen een speler geweest waar de aanhang van PSV zich in herkent, hij heeft ongelooflijk veel gewonnen en daarbij de absolute wereldtop gehaald. Daarnaast is hij een fijne vent, die gewoon dichtbij zichzelf is gebleven. Dat maakt het voor ons even logisch als mooi dat de komst van dit veld mogelijk is gemaakt en dat we daaraan hebben kunnen bijdragen met zijn allen", aldus Timmermans.

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media