'Brands opent gesprekken met tweetal verdedigers over contractverlenging'

16 mei 2017 om 23:14 | Bron: Eindhovens Dagblad 'Brands opent gesprekken met tweetal verdedigers over contractverlenging'

Marcel Brands is namens PSV in gesprek met Menno Koch en Damian van Bruggen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het nieuws volgt op het feit dat PSV Bram van Vlerken een nieuwe contractaanbieding heeft gedaan. 

Brands ging onlangs in gesprek met de zaakwaarnemer van Van Bruggen. De verdediger kwam over van Jong Ajax en beleefde een degelijk seizoen bij Jong PSV. Van Bruggen ligt tot medio 2018 vast in Eindhoven. Hij zal in de voorbereiding op het nieuwe seizoen de kans krijgen om zich te bewijzen. Aan de hand daarvan zal PSV beslissen of er een aanbod tot contractverlenging komt. 

Brands zoekt verder naar een stabiele omgeving in de Eredivisie voor Menno Koch. "Ik denk nog altijd dat Menno daar goed genoeg voor is. Hij speelde drie jaar geleden bij NAC in de eredivisie en deed dat absoluut naar behoren, maar had toen de pech dat hij zwaar geblesseerd raakte", aldus Brands.

Opvallend detail: Koch laat zich, net als Van Bruggen en Van Vlerken, bijstaan door zaakwaarnemer Mustapha Nakhli van Nakhli Mondial. 

Overzicht

Reacties (0)

     

    Je plaatst dit bericht als gast. Registreer of login voor meer mogelijkheden.

    Er zijn nog geen reacties geplaatst. Wees de eerste!

Nieuwe media